website jamy joy

JOURNALIST
PRODUCTIELEIDER
CREATIVE PRODUCER

Sta je dan met een vibo in je hand

stayhomeplaybackshow

Sinds kort blog ik iedere week voor Your-Pleasure.nl. Iets pikanter dan je misschien van me gewend bent, maar wel passend bij mijn missie meer aandacht voor seks positief denken. Voor het bedrijf mocht ik ook een leuke giveaway doen. Ze stuurden een magic wand op, ik had er nog nooit een in het echt gezien. Wat een megading! Het leek wel een microfoon. “Moet ik nou op mijn sociale media een foto posten met dit ding in mijn hand?”, vroeg ik licht paniekerig aan mijn vriend. Enfin, stond ik dan uiteindelijk te zingen en te dansen met mijn lookalike mic.

Ik postte het filmpje op mijn Instagram en kreeg gelukkig superleuke reacties. Er waren veel vrouwen die aangaven dat ze ook wel zo thuis wilden playbacken en dansen. We zitten tenslotte met zijn alle in hetzelfde schuitje.  Je kunt door de Coronamaatregelen niet daten, misschien je lover wel niet zien, of je bent je eigen handen en speeltjes inmiddels wel beu. Dit bracht me op het idee om een online Stay Home Playbackshow te organiseren.  

Dus, ladies opgelet! Zit jij je door de Coronamaatregelen ook te vervelen thuis, en ben je wel toe aan een feestje? Doe dan mee aan de online Stay Home Playbackshow sponsored by Your Pleasure. Op zaterdag 18 april kunnen alle vrouwen hun frustraties, plezier en playbackskills delen. Samen maken we er van 20:30 tot 21:00 uur een feestje van. Meld je aan via challenge@your-pleasure.nl of stuur een Instagram DM naar @your_pleasure.nl. Je ontvangt dan de geheime Zoomlink naar het online event. Een microfoon kan natuurlijk niet ontbreken bij een playbackshow. Dus pak net als ik je favoriete toy in de hand en zing erop los. Zet wel je geluid op mute, zodat de rest je niet hoort meeblèren. Om jullie door deze zware periode heen te helpen, krijgen alle deelneemsters na afloop een kortingscode van 25% te besteden op your-pleasure.nl. Wees er snel bij want de eerste 100 deelneemsters krijgen ook nog eens een gratis toy opgestuurd. Er mogen alleen vrouwen meedoen aan de challenge, maar het oog wil ook wat. Daarom zal de hottie van Team TNT als enige man aanwezig zijn en om jullie van guilty pleasure hits te voorzien.  Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook!

Plaats een reactie

Maak een website of blog op WordPress.com