website jamy joy

JOURNALIST
PRODUCTIELEIDER
CREATIVE PRODUCER

Zo houd je je quarantaine spannend

winactie giveaway corona quarantaine spannend erotiek boutique surprise pakket

Naast alle Corona-updates lees je in de media ook veel over een mogelijke babyboom. We zouden massaal meer seks hebben door de quarantaine. Nou, ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik loop vooral hele dagen in mijn pyjama. Niets sexy aan. Hoe houd je het dan toch een beetje spannend?

De maatregelen in Nederland zijn wellicht minder streng dan in andere landen, maar we hebben ze wel. Afstand en thuisblijven, daar komt het op neer. Al snel rees hierdoor de vraag ‘mag je nog wel seks hebben?’. Ja, als je een relatie hebt en in hetzelfde huis woont, maakt het voor besmetting met het Coronavirus weinig uit of je seks hebt of niet. Een lichtpuntje in deze tijd, maar of we er nou ook ons tijdverdrijf van maken… Ik in ieder geval niet. Ik zie het niet per se als goed of slecht, het is gewoon wat het is. Maar ik merk wel dat iedere dag hetzelfde voelt. En na de zoveelste dag thuiswerken en chillen, werkt dat aanzicht van een thuiskloffie niet echt in zijn voordeel.

Een paar dagen terug heb ik besloten dat ik toch maar af en toe “normale” kleding aan moet trekken en minstens een mascaratje op kan doen. Voordeel, die doodnormale spijkerbroek vond mijn vriend ineens heel sexy. Easy does it deze dagen. Maar laten we eerlijk zijn, dat is ook wel weer een beetje saai. Na drie weken is het dus hoogtijd voor wat spanning in de slaapkamer. Met het surprise pakket van Erotiek Boutique werden we verrast met wat spannende speeltjes. Kun jij die ook wel gebruiken? Dan is het je lucky day, want ik mag er een weggeven!

Erotiek Boutique giveway

You know the drill. Ga naar mijn Instagram account. Like de surprise pakket giveaway post, plaats een comment, volg @jamyjoy en @erotiekboutique.nl en wie weet kun jij je partner binnenkort verassen met iets leukers dan weer een avond Netflixen. Kun je niet wachten? Je krijgt nu 10% korting op alle surprise pakketten van Erotiek Boutique.

Plaats een reactie

Maak een website of blog op WordPress.com