“De teksten van Jamy Joy zijn te herkennen aan de directheid, droge humor en het soms ietwat brutale randje. Ze weet ingewikkelde of ongemakkelijke onderwerpen helder en luchtig te brengen.”

Donna van der Kolk Eindredacteur CosmoGIRL!

“Ik heb het genoegen gehad een half jaar met Jamy Joy te mogen werken. Haar aanstekelijke energie, doortastendheid en tomeloze inzet kunnen als voorbeeld dienen voor velen. Ze weet mensen te ontwapenen met haar sprankelende voorkomen. Ze wil graag leren en heeft in de tijd dat we samenwerkten veel ervaring opgedaan met digital editing en publishing. Ze snapt wat mensen graag willen lezen op social media en heeft een uitgelezen gevoel voor woord en beeld. Ik heb er alle vertrouwen in dat we nog veel van haar zullen horen in print en online.”

 www.femmetjedewind.nl

Femmetje de Wind- schrijver, uitgever, media consultant

femmetje de wind

“Zoek je een creatieve (online) redacteur? Dan moet je bij Jamy Joy zijn. Ze is een harde werker met gevoel voor online en social media. Een creatief crossmediaconcept bedenken, kun je aan haar overlaten. Ze neemt initiatief en haar enthousiasme werkt aanstekelijk.”

Shirley van den Hartog – online redacteur en copywriter (werkte samen met Jamy Joy bij Sante.nl)

“Seks sells, maar Jamy Joy kiest niet voor een platte sensatiebeluste aanpak. Haar producties zijn inhoudelijk interessant zonder te vervallen in clickbait.”

Arjan Kroon – Journalist

“Jamy Joy is een echte bladenvrouw die altijd kritisch naar haar eigen functioneren blijft kijken.”

Yolan Witterholt – Journalist

“Jamy Joy heeft vanaf haar eerste dag een heel proactieve houding aangenomen en ontzettend veel initiatief getoond. Ze komt altijd met creatieve ideeën, heeft geen moeite met het uitdenken van crossmediale concepten en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel als het gaat om het uitwerken van haar plannen.”

Ivana Batstra Hoofdredacteur CosmoGIRL!

“Zowel als uitvoerend artiest als muzieklabel eigenaar heb ik meerder malen samen gewerkt met Jamy Joy. Of ik nou last minute of met ruime voorbereiding haar hulp nodig had, het was altijd tot in de puntjes in orde. Jamy Joy werkt snel, zakelijk en haar eigen creatieve inbreng is altijd on point!”

Alex van der Zouwen – Kraantje Pappie

“De afgelopen jaren hebben wij op zeer regelmatige basis met Jamy Joy gewerkt. Dit is ons altijd goed bevallen. Er wordt snel geschakeld, de communicatie is duidelijk en de moodboards geven een realistisch beeld van wat je als klant kunt verwachten. Wij raden Jamy Joy daarom ook vaak aan bij andere videoproductie bedrijven en organisatoren van evenementen.”

Erik van der Zwan – Soulvizion

“Jamy Joy is iemand waar je op kunt vertrouwen. Naast hoge kwaliteit en
creativiteit brengt ze ook rust en neemt ze 100% de verantwoordelijkheid. Daarnaast is ze flexibel en van alle markten thuis. Wij zijn dan ook erg enthousiast over onze samenwerking”

Diaz & Bruno

“Een professioneel en veelzijdig bedrijf. Levert maatwerk en denkt mee. Een vaste partner bij all onze events, o.a. Dance Valley, Dutch Valley en Ground Zero”

Martin van Dijk – UDC events