Donna van der Kolk Eindredacteur CosmoGIRL!

“De teksten van Jamy Joy zijn te herkennen aan de directheid, droge humor en het soms ietwat brutale randje. Ze weet ingewikkelde of ongemakkelijke onderwerpen helder en luchtig te brengen.”

Femmetje de Wind- schrijver, uitgever, media consultant

“Ik heb het genoegen gehad een half jaar met Jamy Joy te mogen werken. Haar aanstekelijke energie, doortastendheid en tomeloze inzet kunnen als voorbeeld dienen voor velen. Ze weet mensen te ontwapenen met haar sprankelende voorkomen. Ze wil graag leren en heeft in de tijd dat we samenwerkten veel ervaring opgedaan met digital editing en publishing. Ze snapt wat mensen graag willen lezen op social media en heeft een uitgelezen gevoel voor woord en beeld. Ik heb er alle vertrouwen in dat we nog veel van haar zullen horen in print en online.”

 www.femmetjedewind.nl

Arjan Kroon – Journalist

“Seks sells, maar Jamy Joy kiest niet voor een platte sensatiebeluste aanpak. Haar producties zijn inhoudelijk interessant zonder te vervallen in clickbait.”

Ivana Batstra Hoofdredacteur CosmoGIRL!

“Jamy Joy heeft vanaf haar eerste dag een heel proactieve houding aangenomen en ontzettend veel initiatief getoond. Ze komt altijd met creatieve ideeën, heeft geen moeite met het uitdenken van crossmediale concepten en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel als het gaat om het uitwerken van haar plannen.”

Alex van der Zouwen – Kraantje Pappie

“Zowel als uitvoerend artiest als muzieklabel eigenaar heb ik meerder malen samen gewerkt met Jamy Joy. Of ik nou last minute of met ruime voorbereiding haar hulp nodig had, het was altijd tot in de puntjes in orde. Jamy Joy werkt snel, zakelijk en haar eigen creatieve inbreng is altijd on point!”

Erik van der Zwan – Soulvizion

“De afgelopen jaren hebben wij op zeer regelmatige basis met Jamy Joy gewerkt. Dit is ons altijd goed bevallen. Er wordt snel geschakeld, de communicatie is duidelijk en de moodboards geven een realistisch beeld van wat je als klant kunt verwachten. Wij raden Jamy Joy daarom ook vaak aan bij andere videoproductie bedrijven en organisatoren van evenementen.”

Diaz & Bruno

“Jamy Joy is iemand waar je op kunt vertrouwen. Naast hoge kwaliteit en
creativiteit brengt ze ook rust en neemt ze 100% de verantwoordelijkheid. Daarnaast is ze flexibel en van alle markten thuis. Wij zijn dan ook erg enthousiast over onze samenwerking”

Martin van Dijk – UDC events

“Een professioneel en veelzijdig bedrijf. Levert maatwerk en denkt mee. Een vaste partner bij all onze events, o.a. Dance Valley, Dutch Valley en Ground Zero”