Referenties

Donna van der Kolk (Eindredacteur CosmoGIRL!)

“De teksten van Jamy Joy zijn te herkennen aan de directheid, droge humor en het soms ietwat brutale randje. Ze weet ingewikkelde of ongemakkelijke onderwerpen helder en luchtig te brengen.”

Erik van der Zwan (Soulvizion)

“Het afgelopen jaar hebben wij op zeer regelmatige basis gewerkt met Jamy Joy. Dit is ons altijd goed bevallen. Er wordt snel geschakeld, de communicatie is duidelijk en de moodboards geven een realistisch beeld van wat je als klant kunt verwachten. Wij raden Jamy Joy daarom ook vaak aan bij andere videoproductie bedrijven en organisatoren van evenementen.”

Kraantje Pappie

“Zowel als uitvoerend artiest als muzieklabel eigenaar heb ik meerder malen samen gewerkt met Jamy Joy. Of ik nou last minute of met ruime voorbereiding haar hulp nodig heb gehad, het was altijd tot in de puntjes in orde. Jamy Joy werkt snel, zakelijk en haar eigen creatieve inbreng is altijd on point!”

Ivana Batstra (Hoofdredacteur CosmoGIRL!)

“Jamy Joy heeft vanaf haar eerste dag een heel proactieve houding aangenomen en ontzettend veel initiatief getoond. Ze komt altijd met creatieve ideeën, heeft geen moeite met het uitdenken van crossmediale concepten en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel als het gaat om het uitwerken van haar plannen.”

Corine Kaales (Zandvoort Fashion Weekend)

“Het Zandvoort Fashion Weekend heeft fijne herinneringen aan de samenwerking met Jamy Joy. In april 2014 hebben wij samengewerkt aan het eerste Fashion Weekend. Jamy Joy heeft de gehele modeshow verzorgd, het volledige draaiboek gemaakt en top modellen voor ons geregeld. Wij konden dit gedeelte aan haar overlaten en alles verliep probleemloos. Iedereen was heel enthousiast over haar professionaliteit. De dag daarna heeft ze ook de modeshow door de straten van Zandvoort verzorgd. Een geslaagd weekend voor de winkeliers en horeca van Zandvoort. In november 2014 mochten wij weer een beroep doen op haar kwaliteiten. Wederom top modellen, dans, muziek keuze en aankleding van het geheel.”

Martin van Dijk (Dance & Dutch Valley)

“Een professioneel en veelzijdig bedrijf. Levert maatwerk en denkt mee. Een vaste partner bij onze events.”

Yolan Witterholt (Journalist)

“Jamy Joy is een echte bladenvrouw die altijd kritisch naar haar eigen functioneren blijft kijken.”

Dyna

“Jamy Joy ken ik ondertussen alweer zeven jaar. We zijn in die tijd ook hele goede vrienden geworden. En het enige wat ik over haar kan zeggen is “SHE’s THE BEST!”

Juri Diaz (Diaz & Bruno)

“Jamy Joy is iemand waar je op kunt vertrouwen! Naast hoge kwaliteit en
creativiteit brengt ze ook rust en zal ze 100% verantwoording dragen
voor de verantwoordelijkheden. Ik ben dan ook erg enthousiast over
onze samenwerking en ze heeft een grote winst bijgedragen aan zowel de
tijden in de Hollywood Music Hall als onze huidige samenwerking.
Daarnaast is ze flexibel en van alle markten thuis.”