Interview: The Best of Me

Sinds vorige week kun je in de Nederlandse bioscopen naar de film The Best Of Me, de negende verfilming van een boek van Nicholas Sparks. 

Gepubliceerd op Filmpjekijken.com, 24 oktober 2014

Op de middelbare school waren Dawson en Amanda niet alleen onafscheidelijk, maar ook smoorverliefd. Hun relatie eindigt echter abrupt en de twee hebben ruim twintig jaar geen contact meer. Wanneer ze voor een begrafenis allebei terugkeren naar hun geboortegrond, halen Dawson en Amanda herinneringen op en blijkt dat het gevoel voor elkaar nooit helemaal verdwenen is.

The Best Of Me is gebaseerd op de gelijknamige roman van Nicholas Sparks, de schrijver van onder meer Safe Haven, Dear John en natuurlijk The Notebook. Samen met castleden James Marsden, Michelle Monaghan, Luke Bracey, Liana Liberato en Gerald McRaney komt hij aan het woord in een zeer uitgebreide interview over de film.

*Gemonteerd door Jamy Joy Sens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s