Interview: The Boxtrolls

Laika, de maker van Coraline en ParaNorman, komt nu met The Boxtrolls. Een stop-motion animatiefilm gebaseerd op het boek ‘Here Be Monsters!’ van Alan Snow. Maar zo’n film is zeker geen makkelijke klus, zo vertellen de makers.

Gepubliceerd op Filmpjekijken.com, 7 oktober 2014

Naast regisseurs Graham Annable en Anthony Stacchi, komen ook animatoren Travis Knight en Ben Kingsley en acteurs Elle Fanning en Isaac Hempstead-Wright, die de belangrijkste stemmen voor hun rekening nemen, aan het woord over de film. “Het is belangrijk dat mensen weten hoeveel werk er in deze film zit”, zegt Hempstead-Wright op zeker moment. The Boxtrolls is sinds 1 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien is.

*Gemonteerd door Jamy Joy Sens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s